søndag 25. februar 2007

Så ble det blog da!

Ja, det er bare å kaste seg på bølgen av bloggere! Er så lite flink å opprettholde kontakten med nær og fjærn i det daglige at dette er jo faktisk en strålende anledning til å gi litt livstegn i ny og ne.
Min store lidenskap siden februar 2004 er kortlaging. Snakk om terapi for sjel og sinn! Det er ikke no som er så befriende som det å sette seg ned i sitt lille hobbyhjørne for å pusle med papir og pynteduppeditter for å snakre sammen kort for alle livets gleder og sorger. Denne hobbyen har ingen regler for "rett og galt" og klokka eksisterer ikke i kortverdenen, i allefall ikke hjemme hos meg. Det siste halve året har det ikke blir mange kortene på meg da jeg har vært travelt opptatt med husbygging. T.o.m. hytta har måttet stå urørt i den samme perioden. Da har jeg hatt det travelt da!
Men nå er huset på plass og det meste av IKEA møblene også, så snart kommer det bilder av nyhuset. Jeg kommer også til å legge ut bilder av kort jeg lager og fra andre episoder i livet mitt. Kanskje kommer det en liten oppskrift eller to etterhvert også. Gled dere!

3 kommentarer:

Lene's stempelhjørne sa...

Velkommen i bloggen's verden.
Det blir arti å kunne følge med ka som skjer i ditt nye "slott" og ikke minst ta del i dine flotte kort..:-)


Klem

Line sa...

Heia.. blogg-farsotten brer seg... :D men det er jo veldig koselig å gå inn å lese i andres blogger om hva de foretar seg....*haha*
Gratulerer så mye med bloggen.. ;)


Klem Line

Desiree sa...

Hei på deg, vennen! Da var du også i bloggens verden! FLott å kunne følge med på hva du driver på med, og få se det du lager. Håper du skriver flittig! Klæm fra mæ her ute!