tirsdag 27. februar 2007

Kontor og hobbykrok

Her er det rommet jeg har sett aller mest fram til å få i huset. Dette er nemlig mitt lille eldorado! Til venstre har vi datamaskiner og altså "kontor-delen". Her mangler vi enda å få skrudd opp en "Expedit" bokreol fra Ikea som vi skal ha papirrotet i. Men det kommer vel etterhvert. Til høyre er min
lille hobbykrok der jeg får boltre meg med rotet mitt.
I midten har vi to bord som til sammen utgjør en arbeidsplass på 150 X 195 cm, med andre ord fint for stempel-treff. Til høyre i bildet, rett bak trappa og inn mot veggen foran pulten min har jeg to "Expedit"-hyller til "Anka´s design" ting samt annet stempelutstyr.
På hver side av pulten min har jeg arkivtraller fra IKEA. Disse kjørte jeg til Sundsvall for å få tak i så de er jeg fornøyd med! Over pulten har jeg "Stripa" vegghyller som jeg oppbevarer monterte stempler på. Fikk selvfølgelig ikke plass til alle de monterte stempler på de fire hyllene, så resten har jeg stuet ned i noen skuffer. Stampscapesstemplene har jeg pakket i en plastkasse som står under pulten, så de er ikke så langt unna de heller.
Ved siden av stemplene har jeg "Bekväm" krydderhyller til LunaLights-malinga og til Walnutink-flaskene. Disse hyllene er jo bare så snedige! På pulten under disse hyllen har jeg flere smarte IKEAløsninger. Inners mot kroken har jeg noen "Variera" hylleinnsatser for å få utnyttet plassen på pulten til å stable ting i høyden. "Glis" boksene er kjekke til Primablomstene for ikke å glemme fiskeskrinet fra ClasOhlson til å
oppbevare bånd i.
På den andre delen av pulten har jeg minikommodene fra IKEA. I disse opbevarer jeg mine UM stempler som ikke er på EZmount. Det er plass til 3-4 UM plater i hver av skuffene. Skillevegger lager jeg med 300g fotokartong i ukurante farger.
I de grønne "Erik"-kommodene
har jeg diverse utstyr, bl.a blekk, alkoholblekk, pearl-ex, H2O´ene osv. I den hvite "Sture" kommoden har jeg pynteting og utstyr som jeg ikke bruker så ofte. Alt i alt er jeg bare sååå fornøyd med mitt nye hobbyrom! Stempling er gøy!

9 kommentarer:

Berit sa...

Det må jeg si - MEGA FLOTT arbeidsrom!!! Her blir det nok mange flotte timer !!
Måtte bare vise det til mannen min - sånn vil jeg også ha sa jeg.. og han bare sa "ja -ha" og gikk....
En STOR klem til deg, håper du har mennesker rundt deg som tar godt var på deg nå!
KLEM

Inger Marie sa...

Hei på deg der oppe i nord!!

Flott blogg og for et utrolig fantastisk flott hobbyrom du har, her kan du virkelig sitte og kose deg med kortlaging:)

Sender deg en stor varm trøsteklem, livet er ikke alltid så rettferdig..

Ha en fin kveld!!

Klem fra Inger Marie

Anka sa...

Berit,

Så koselig melding *klem*
Jeg har en mann som er aller tiders så jeg blir godt passa på. Er skikkelig følelsesmenneske så jeg klarer ikke så alt for mye omtanke heller. Da presser det i tårekanalene, ja.
Klem til deg! Og titt gjerne innom en annen gang.

Anka sa...

Inger Marie,

Takk for omtanken. Hadde aldri trodd jeg skulle få meg blogg, vil ikke være som alle andre jeg. Men jammen er jeg glad for at jeg gikk i den fella, for blogging er jo så koslig!

Hannemor sa...

ÅÅÅ så koselig "krok" du har fått deg.....

Varme klemz fra ho der Hannrmor

Anka sa...

Hannemor,

Takk for det! Gleder meg til å se din blog når den blir ferdig ;-)

Lene's stempelhjørne sa...

Kjempeflotte hobbyrom, og jeg ser jo at du har jo plass til alle oss der oppe ;-)

Anka sa...

Lene,

Ja her er god nok plass til oss alle ;-)

Petras blogg sa...

Kempe flott! Du haR ETT KANONFINT scrap rum oj oj va fint och ordnng och reda..... hade gärna pysslat i ditt rum! underbart