tirsdag 27. februar 2007

Bryllupskortet til pappa og MB

Det måtte jo bare bli et posekort til bryllupskort. De er bare så morsomme å lage! I Norge er slike poser mest kjent som "spyposer" mens de i USA er mest kjent som matpakkeposer. Litt av en kontrast! Jeg har tatt utgangspunkt i en hvit pose til dette kortet. Når jeg tenker meg om så er jeg snart fri for hvite poser, så det må jeg huske å få tak i igjen.
Posen er pynta med Distress-blekk men DTP teknikk. Motivene er stemplet med stempler fra Magnolia og motivene er fargelagt med den
samme blekktypen. De fargene er bare så lekre. Det er skikkelige naturtro og "gammeldagse" farger. Motivet inni kortet er skjært ut med skalpell før det er montert med 3Dputer. Båndene på kortryggen er stiftet fast med fargede metallicstifter mens båndene på tagsene er stiftet fast med litt tykkere "fastenatorstifter". Nei nå fikk jeg lyst å lage mere kort av alt kortsnakket. Hadde jeg nå bare fått de nye Magnoliastemplene mine snart og pakken fra Stoffimport...

3 kommentarer:

Line sa...

vanvittig fint bryllupskort du har laget! Er så fint med sånne spesielle kort.. de blir så godt lagt merke til blandt alle de andre ferdig-kortene... samme med det dåpskortet ditt.. råfint! har du laget boksen selv eller?

*stor klem*

Anka sa...

Line,

Takk for hyggelig hilsen igjen ;-)
Huske du de Niveaboksan som gikk som en farsott i fjor? I allefall så e det en sånn her boks. Har bare kledd den inn med tynt akvarellark og så pynta den. Morsomt! Har enda nån flere boksa på lur, så det kommer kanskje flere etterhvert.

Line sa...

ååå så lurt! dem va skikkelig knallfin de der så... ;)