lørdag 18. august 2007

Aronnesrocken 2007

Fredagens rock starta for vår del kl. 22 da 3 små pønkere entret scenen. For de som ikke kjenner igjen navnet så var dette det berykta bandet som deltok i årets utgave av NRK´s Jr. Grand Prix.
Gutta var i 100 over å få se bandet live igjen og eldstemann ble helt satt ut av Espens trommesolo. Han har nemlig fått seg eget trommesett og lever og ånder for trommene nå. Lillegutt på snart 5 sang med for full hals når bandet spilte "Vibira". Punkrock er ikke for pyser!
Før vi dro hjem igjen fikk vi med oss et par låter av Intrigue også, skikkelig samisk heavyjoik! Det var utrolig kult da vi ikke har sett de live tidligere. Gutta var i seng kvart på 12, kan ikke skjønne hvorfor de er trøtte i dag....

Vil du lese mer om Aronnesrocken? Sjekk link på høyre side.

torsdag 16. august 2007

Mine siste kort

Vi hadde stempel- og scrappetreff i Alta i helga og da fikk jeg laget 9 kort. Her er de:
Her har jeg stemplet motivet på acetat. Festet dobbeltsidig limark på baksiden og påført PearlExpulver på baksiden av limarket. Pyntet acetatkantene med Krylonpenn. Festa acetaten til kortet med vellum-limark. Tagsene er festa med papertagger.

Gikk litt bananas med glitterlimen her. Ikke helt fornøyd med dette...

Er vel ikke så mye å si om dette annet enn at jeg er hekta på de nye blomster pakkene til Prima og papertaggeren min. Den er bare så kul! For de som ikke ser det i bruk så har jeg festa de små tagsene sammen to og to med papertaggeren.

Fritt laget etter impulser jeg fikk fra et kort jeg så i siste Ett trykk.

Dette kortet er skikkelig "lifta" oppsettsmessig fra et av Bjørg Sies kort som var i siste nummer av Ett trykk. Har brukt Mulberrypapir i midten av blomsten.

Motivet er stemplet på akvarellkartong med vannmerkepute, embossa med sort og malt med H2Omaling.

Blomstene er "Ready to glitter stickers" fra MM.

Ideen er lifta fra Snuppeline. Formatet på disse kortene er derimot 15 X 15 cm. Bakgrunnskartongen er embossa med Cuttlebugs embossing dies.

Samme prinsipp på dette kortet som det forrige.

Nye duppeditter i hus

Åååååå! Nå koser jeg meg! Har blitt litt mer enn dette også, men det er tatt i bruk før jeg rakk å forevige det. Er spsielt fornøyd med papertaggeren. Digger den!


torsdag 9. august 2007

Dåps-posekort

Dette kortet ble laget til mai, men jeg har glemt å legge det ut. Her er det i allefall, litt variabel fotokvalitet.


Bryllupskort
Diverse

Her er et par av de kortene jeg har laget siden sist jeg har vært aktiv...


Iiiik! Jeg er tatt, igjen!

Denne gangen av en hyggelig forening som jeg nå kan kalle meg medlem av. Nemlig:

Reglene er som følger:
1) Send ETT kort til en du kjenner innen 7 dager! (familie, venn, kollega etc.) HVEM SOM HELST!!!! Det spiller ingen rolle, bare gjør det! Kan du forestille deg det smilet de får når de blar gjennom posten sin og finner et kort fra DEG der?
2) "Ta" 5 nye personer du kjenner til å gjøre det samme med noen andre.
3) Legg det ut på bloggen din der du annonserer hvem du har tatt så budskapet spres videre.

MItt kort skal gå til en slektning jeg sjelden ser og snakker med som hjalp oss masse i sommer uten at hun er klar over det og jeg tipper at vedkommende blir meget overrasket.

Jeg "tagger" følgende personer til å bli med på BCS og spre glede videre:
*Desiree
*Line
*Ellen
*Inger-Marie
*Snuppeline

Lykke til jenter!

onsdag 8. august 2007

Hjelp! Jeg er tatt!

Jeg er tatt og er dermed fortjent "Rockin´girl blogger"- banneren.Jeg må gruble litt på hvem jeg skal ta (som forhåpentligvis ikke allerede er tatt da). Kommer tilbake til det så snart jeg har oversikt.

Jeg har tatt:
*Anita Hagen for at hun er så sinnsykt kreativ og er en vanvittig inspirasjonskilde!
*Line (scrappeline) for at hun er en god venn og at hun er alltid så kreativ!
*Gry for at hun er og blir en mester på kortlaging! Elsker fargelegginga til Gry og det alltid så gode humøret hennes.
*Desiree for at hun er en så rå slektning og er alltid så tøff i kjeften.
*Åshild for det fantastsike mennesket hun er og at alt hun lager gjenspeiler den flotte sjela hennes.

Les mer om tagginga her: http://www.robertaferguson.com/2007/06/18/why-not-start-something

Takk for sist!

Det var jaggu lenge siden jeg har postet noe i bloggen min,- ikke bra! Jeg har hatt det ufattelig travelt det siste halve året med jobb og det har tatt endel energi fra meg. Savner å skravle, savner å lage kort og det plager meg virkelig at jeg ikke får tid til å gjøre det jeg liker aller best.
Jeg satt å kikkelt litt på de gamle kortene mine her og det slo meg plutselig at jeg har blitt dårligere på å lage kort. Kortene jeg lagde når jeg startet å lage kort i 2004 var mer avanserte og gjennomførte enn de kortene jeg lager i dag! Det er faktisk litt flaut....at jeg blir dårligere!
Legger ut noen kort jeg har laget i 2004 og januar 2005 så dere få se selv. Teknikkene var mer avanserte og tidkrevende og har må jeg jaggu meg skjerpe meg! Jeg liker egentlig å pirke med detaljer, så hvorfor slutta jeg med det? Kan jeg skylde på Penny Black og etterhvert også Magnolia for at avanserte teknikker ikke passer inn i den søte stilen? Det er jo egentlig disse tidlige kortene som er "min stil". Så hvorfor er jeg ikke lengere "meg selv" på kortlaginsfronten? Dette må jeg gjøre noe med å jeg gir meg derfor nå utfordring om at jeg i helga på treffet som skal være i Alta om at jeg skal lage gode gamle "Anka-kort"...lover!