mandag 5. mars 2007

Har den! "Blogg-sisten"

Hver spiller starter med å skrive seks rare ting om seg selv. Bloggere som blir "tatt" må skrive seks ting om seg selv i sin egen blogg, i tillegg til å angi reglene for spillet. Til slutt velger spillerne seks nye bloggere som "har den", og lister navnene deres. Etter det er gjort, skriver han eller hun en kommentar på bloggene til hver av dem, for å la dem vite at de er "tatt", og at de må lese bloggen til den som tok dem for mer informasjon.

1. Jeg har elendig korttidsminne. Kan nok skyldes mitt, i likhet med Mette-Marit, mitt utsvevende ungdomsliv.
2. Jeg er en skikkelig hissigpropp av dimensjoner. Byr jo innimellom på litt flaue situasjoner sett i lys av mitt elendige kortidsminne som jeg nevnte i punkt 1.
3. Jeg banner til tider som en gammel sjø-hulk. En skikkelig uvane...
4. Har skikkelig svelge-pille-fobi og det byr jo på litt komiske situasjoner når jeg innimellom blir syk og trenger antibiotikakur. Må være helt alene når jeg skal ta tablettene, ingen tilskuere! Hvis noen snakker til meg når jeg skal til å svelge så må jeg begynne ritualet mitt på nytt igjen. Må ha brus for å svelge større tabletter og bruker sikkert opptil 3 minutter pr. tablett. Helt sant! Kan jo trøste meg med at jeg aaaaldri blir pille-misbruker.
5. Jeg kjede-spiser, kjede-drikker og kjede-nettshopper.
6. Jeg elsker å kjøre fort med bil, og HAAAATER å være passasjer *pjuk!*. Trives best bak rattet.

Sisten videresendes i dette øyeblikk til 6 utvalgte.

3 kommentarer:

Hannemor sa...

Jammen har da ikke så mange på lista mi......

Hanne

ellen sa...

Gøy å lese bloggen din Anka :)
Nå må jeg bare spørre om noe jeg aldri helt har funnet ut av.. Når man kjede-spiser, kjede-røyker eller kjede-nettshopper er det da at man gjør disse tingene for at man kjeder seg eller er det at man gjør det om og om igjen hele tiden som i en kjede?

Anka sa...

Ellen,

*HAHA!* Det var et morsomt spørsmål...*hmmm* Jeg gjør jo dette når jeg kjeder meg, men føler jo ikke at jeg kjeder meg heeele tiden (selv om jeg gjør disse kjede-tingene), så det må vel da være at det har ført til en kjede da!