lørdag 3. mars 2007

Det snør, det snør...

Ja, nå snør det jaggu meg ute...igjen. Det er jo noen dager siden sist nå. Syntes i grunnen at vi hadde fått nå snø nå, men værguden er tydeligvis ikke helt enige med meg på det punktet. Det var jo så flott med sola som stakk meg i øynene inn hemsvinduet tidligere i dag når jeg satt i hobbykroken min.
Mannen hadde egentlig planlagt å ta med seg guttene på dagstur til hytta i dag for å måke der til vinterferien tar til på onsdag. Han vil få det unna så han skal få mulighet å dusje etter snømåkinga da vi ikke har innlagt vann på hytta . Men den turen droppa etter at han fikk melding fra ene hyttenaboen om at det var snøstorm der ute i dag. Jaja, det kommer jo en dag i morgen også! Lillegutt er så fortvila for at vi ikke har vært på hytta på lenge. I går kommenterte han nemlig det. "Hvorfor er vi aldri mere på hytta?" , sa han. Det er ikke bare han som er hyttesyk nå skal dere vite. Jeg er nemlig også det! ...men får jo "hobbyert" nå da så jeg er jo fornøyd med det.
Har fått laga klar 10 nye bursdagsbøker i dag som det kun gjenstår pynting på. Disse tror jeg blir finere enn den første jeg laga. Må jo ha en "kladd" først så man ser hva som er bra og hva som er mindre bra, nesten som med Gud som skapte mannen før kvinnen liksom...

2 kommentarer:

Line sa...

hei igjen...

Ja, de værgudene kan man vel ikke gjøre så mye med....

Du er jammen driftig! 10 nye bøker! du er rå!

Ha en fortsatt fin helg, og en flott vinterferie når den kommer (kos dokker på hytta..)

Klem..

Annie Skogheim sa...

Du har'n. Se i bloggen min for mer informasjon ;)